Фотоконкурс Ирин-Пирин 2014

Пирин-Туристически траверси

Скъпи приятели, туристи-планинари!

planinar.org организира фотоконкурс на тема „Ирин-Пирин 2014“. Нека покажем на туристите как изглежда тази величествена българска планина. Всеки може да участва с неограничен брой авторски снимки, правени в/на територията на Пирин. Снимките може да показват гледки, върхове, гори, реки, потоци, пътеки, животни, растения, хижи, заслони и въобще всичко онова, което кара сърцето ни да трепва в Пирин. Кадрите не трябва да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица.

Крайният срок за участие е 23:59 ч. на 31 октомври 2014 г. (петък). Снимките си изпращайте на e-mail radoslav@planinar.org, като ви молим да посочвате с няколко думи това, което ни показвате. Снимките, участващи в конкурса ще бъдат качвани тук. Снимката победител се определя по броя събрани гласове. Можете да гласувате за любимата си снимка с бутона под нея. За автора на снимката, събрала най-много гласове е предвидена награда – книгата Пирин – туристически траверси на Калина Гушева и Ангел Гушев.

Някои бележки:
Изпращайки ни вашите снимки вие се съгласявате те да бъдат публикувани на planinar.org и на facebook страницата на сайта. Снимките могат да съдържат върху себе си най-много името на автора, негов псевдоним или лого, но не и имена на търговски дружества, web сайтове и др. Снимки, които нарушават това правило няма да бъдат допускани до участие.

Успех на всички!
Конкурсът завърши – вижте победителя тук