Дизайнерски ножчета с образа на Мальовица

Публикувано от
Зареждане на …
Специална серия дизайнерски джобни ножчета е новият проект на списание 360° и Victorinox

С продукта, чийто мото е “Опознай планините” , медията отбелязва своята десетгодишнина

За да отбележи по специален начин своята десетгодишнина, списание 360° представя новия си проект – лимитирана серия дизайнерски джобни ножчета. Те са изработени по поръчка на медията към завода в Швейцария на Victorinox и пристигат при само 100-те си притежатели с мотото “Опознай планините”.

Рисунката на ножчето изобразява един от най-емблематичните върхове, известен като “Люлката на българския алпинизъм”, чиято надморска височина и самото мото могат да бъдат открити гравирани на неговото острие. Друг интересен аспект са двете лица на продукта. На тях се вижда избраният връх в различни сезони – лято и зима.

Едно от главно действащите лица в реализирането на проекта е художникът Аменун Женева – автор на рисунките, а за адаптацията и дизайна им се погрижи арт директорът на 360° Стефан Чинов.

Ножчето е с размер от 91 мм, тегло от 74 грама и има цели 13 функции, специално подбрани за всички хора, които прекарват времето си на открито.

Всеки желаещ може да стане един от 100-те притежатели на ножчето, като го поръча през уебсайта на 360° – 360mag.bg, където ще открие и повече подробности за функциите му.

Цената му е 95 лв.

Зареждане на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.