Wings For Life World Run 2020 се задава на 3 май

Публикувано от
Зареждане на …
Започна регистрацията за Wings for Life World Run 2020
На 3 май светът за седма поредна година ще бяга благотворително

За седма поредна година започна регистрацията за най-мащабното благотворително бягане в света. На 3 май стотици хиляди души по целия свят ще стартират едновременно в Wings for Life World Run, като по този начин ще допринесат за каузата на събитието – гръбначните заболявания да станат лечими. Сред държавите, които ще се включат в инициативата, за четвърти пореден път ще бъде и България.

Чрез едноименното приложение всеки може да се включи, независимо от локацията на която се намира, всички бягаме заедно в един и същи ден и час.

Първите 200 участници от България, които се включат в инициативата ще получат безплатна тениска от 4F, независимо дали са направили свое организирано бягане, или са се включили към вече съществуващо на територията на България.

Повече информация за всичко, свързано с Wings For Life България, намерете на официалната фейсбук страница на събитието.

Бягането е благотворително, като събраните средства се използват за изследвания в сферата на гръбначните увреждания. През последните месеци беше регистриран значителен напредък в търсенето на лечение за тях, благодарение на средствата, дарени в предходните години. Трима души направиха първите си стъпки, години след като различни инциденти са ги оставили неподвижни, като фондация Wings for Life продължава да подкрепя тази проекти и през 2020 г.

Повече за проектите, може да намерите на официалната страница на фондацията.

Как можете да участвате?
Уникалният формат на Wings for Life World Run позволява да се включите в каузата по няколко начина:

  • Участие в някое от официалните бягания Flagship Run, организирани на рaзлични локации по целия свят.
  • Участие или създаване на организирано App Run бягане на избрано от вас място. Научете повече за това как да създадете свое App Run бягане. Любопитна информация: в България вече 3 години се правят ап рънове в Сливен, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, В. Търново и разбира се София.
  • Самостоятелно бягане с включено приложение на избрано от вас място. Любопитна информация: миналогодишният победител в самостоятелните бягания по света е българин!

Как да се регистрирате?
За да се присъединят към инициативата, желаещите трябва да изтеглят на телефона си приложението Wings for Life World Run. То е достъпно за и Android, и за iOS. С регистрацията си, те даряват минимална такса от 8 евро, но могат да подкрепят кампанията и с по-висока сума. Всеки, който желае да допринесе за каузата, но няма възможност да бяга, може да подкрепи кампанията на свой приятел с парична сума или да направи дарение на сайта на Wings for Life.

Официален медиен партньор за България: 360mag.bg
Официална Facebook страница на събитието за България: Wings for Life APP run 2020 – България

Зареждане на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.