Фотоконкурс Хижата – душата на планината

хижите в българия

planinar.org организира фотоконкурс на тема „Хижата – душата на планината“. Идеята му е да зарази туристите с топлината и уюта на българската хижа. Всеки може да участва с неограничен брой авторски снимки, правени в нашите хижи и заслони. Снимките трябва да показват вътрешността на хижите. Приемливо е да ни изпратите снимки на надписи по стените, аксесоари, предмети, шумни компании, хижари, животинки, камини, туристически трапези, места за спане и въобще всичко онова, което прави хижата най-уютното място на света. Кадрите не трябва да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица.

Крайният срок за участие е 10:00 ч. на 24 декември 2014 г. Снимките си изпращайте на e-mail radoslav@planinar.org, като ви молим да посочвате името на хижата, която ни показвате. Снимките, участващи в конкурса ще бъдат качвани тук. Фотографията победител се определя по броя събрани гласове. Можете да гласувате за любимата си снимка с бутона под нея. За автора на снимката, събрала най-много гласове е предвидена награда – справочникът Хижите в България на Йордан Йорданов.

Важно

Изпращайки ни вашите снимки вие се съгласявате те да бъдат публикувани на planinar.org и на facebook страницата на сайта. Снимките могат да съдържат върху себе си най-много името на автора, негов псевдоним или лого, но не и имена на търговски дружества, web сайтове и др. Снимки, които нарушават това правило няма да бъдат допускани до участие.

Успех на всички!

Конкурсът завърши. Вижте победителят тук.