Фотоконкурс Очите на планината

Публикувано от
Зареждане на …

Еленино езеро

За цялото време откакто съществува planinar.org се оказва, че сме пренебрагнали неволно една от красотите на българските планини, а именно техните невероятни езера. Затова в опит да се раваншираме отчасти, решихме да организираме фотоконкурс на тема „Очите на планината“. Всеки от вас може да се включи в него с до 3 авторски снимки, правени на езера в планините на България. Кадрите не трябва да са обвързани с договор за авторски права към трети лица. Гледаме да си пазим кожите, няма как 🙂

Крайният срок за участие е 12:00 ч. на 20 май 2017 г. Снимките си изпращайте на e-mail radoslav@planinar.org, като ви молим да посочвате името си, името на езерото (ако то има такова и го знаете), както и планината. Снимките, участващи в конкурса ще бъдат качвани в този албум на facebook страницата ни. Снимката победител ще се определи по броя събрани харесвания към 20:00 ч. на 21 май 2017 г. За автора на снимката, събрала най-много гласове е предвидена награда, предоставена ни от нашите приятели от mikmagazin.com – Термо-одеяло Trekmates 130×200.

Термо-одеяло Trekmates 130x200

Tермо одеяло за извънредни ситуации на оцеляване. Задържа топлината, излъчвана от тялото и я връща обратно към него. Разликата от обикновеното алуминиево фолио е, че термо-одеялото е изработено от два слоя – текстилна и алуминиева, защото е предназначено за многократна употреба. Олекотено, компактнто, в ярък червен цвят, забележимо от голямо разстояние. С 4 капси в краищата, за да може да се използва и като авариен навес или постелка. Водо- и ветроотблъскващо, леко и компактно.

Размери: 130 х 200 см
Тегло: 360 гр.

Някои бележки
Изпращайки ни вашите снимки вие се съгласявате те да бъдат публикувани на planinar.org и на facebook страницата на сайта. Снимките могат да съдържат върху себе си най-много името на автора, негов псевдоним или лого, дата и час, но не и имена на търговски дружества, web сайтове и др. Снимки, които нарушават това правило няма да бъдат допускани до участие.

КОНКУРСЪТ ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧИ, ЕТО КОЙ СПЕЧЕЛИ

ТУК СА ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ КОНКУРСА

Зареждане на …