Спечели си ваучер за 150 лв.

Публикувано от
Зареждане на …

хижа

Конкурсът Хижа на годината се провежда за втора поредна година по инициатива на планинарския портал planinar.org и списание 360°.

Наближава крайният срок на първия етап от състезанието, в което се питаме коя е най-добрата хижа в българските планини и събираме до три твои отговора тук.

Всеки е поканен да предложи своите любими хижи до 25 юни и това автоматично го включва в жребия за ваучер за раница Deuter на стойност 150 лв. от магазини Стената.

Десетте хижи, които имат най-много гласове, продължават надпреварата на следващото ниво, от 2 юли до 2 октомври, когато ще оценяваме избраните хижи (една, две, а най-добре – всичките) по шестобална система. Представянето им може да е от слабо (2) до отлично (6), според следните критерии: гледки и близки забележителности; инфраструктура, условия за настаняване и поддръжка; храна и напитки; отношение на хижарите; цени.

Хижата (или заслонът) с най-висока средноаритметична оценка от всички гласове и по всички показатели, ще получи титлата “Хижа на годината за 2016 година” в средата на ноември и стопанинът й ще бъде официално награден на 12-ото издание на фестивала Дни на предизвикателствата.

Още подробности има тук, а с предложения за хижи се продължава насам.

Зареждане на …