селски туризъм

Доста туристи имат желанието да опитат селски туризъм в Родопите за своя дестинация, понеже този вид туризъм дава забави и най-различни възможности за почивка. Той дава особено голям избор за почивка и специфични неща за приятно прекарване на времето. В зависимост от нагласите на туристите, селските вили за гости дават разнообразна програма.

Ако търсите уютна и задушевна атмосфера, изберете селски туризъм в Родопите. За разлика от скъпите и луксозни хотели, къщите за туристи ще ви накарат да се почувствате като у дома. На разположение ще имате барбекю, лятна кухня, механа, градински кътчета за отдих и други. Екстрите, които предоставят родопските къщи, са най-различни – вечеря под небето , обяд на барбекю, или пък край камината на по чеверме… Въпреки, че наоколо има диви планини и гори и в че имате чувството, че времето там е спряло, селцата в Родопите не са изолирани.

Къщите за селски туризъм в региона са много близо до по-големи градове, където бихте намерили всичко, което ви е нужно. Ако имате желание да съчетаете истинска почивка с добри спомени, тогава изберете селски туризъм в Родопите, тъй като там може да изкачите планински върхове, да се спускате с въжета в пещери, да опитате от домашно сготвената храна, която се предоставят в къщите за почивки. Забавленията, които ви очакват, са особено много и най-различни по вид: пейнтбол през топлите месеци, или пък пускане с моторни шейни през зимните месеци, както и обиколки на региона с коне.

При все архаичния вид на къщите за гости за селски туризъм в Родопи, те са оборудвани както трябва за вашата пълноценна почивка. Те предоставят всякакви екстри: от удобна леглова база до безжичен интернет. Те са комбинация от старовремски традиции и модерни и качествени условия. В тях нищо няма да ви е в липса и ще се почувствате уютно. Има най-различни възможности за това къде да се настаните- в малки къщи за гости, хижи или вили, като всяко от тези места има предимствата си. Още едно главно предимство на селския туризъм в този район са минералните извори.

Къщите за този вид туризъм в са решени в страхотен архитектурен стил. Те са атракция за гостите, защото са уникални – каменни, с дървени украси, капаци от дърво на прозорците, много цветя и красиви, родопчански черги. Селският туризъм в Родопите е напълно подходящ за всякакъв вид начинания.

wikidot.com