Конкурс за пътепис „Аз и планината“

Публикувано от
Зареждане на …
planinar.org организира конкурс за пътепис на тема „Аз и планината“. Вярваме, че вие планинари имате много истории от българските планини, които си заслужава да бъдат споделени с нашата планинарска общност, за което всички ще ви бъдем много признателни. Защото няма нищо по-приятно от това да направите съпричастни и други с вашите преживявания в планината.

Ако искате да участвате в нашия конкурс за пътепис е нужно да ни изпратите вашия текст на e-mail radoslav@planinar.org, който да отговаря да следните условия:
1. Да разказва за ваша история в българските планини. Темата може да бъде свързана с ваши преживявания от изкачване на връх, преход в планината, вечер в хижа с приятели или просто от разходка в гората.
2. Пътеписът трябва да бъде написан лично от вас и да не е обвързан с договори относно авторските му права с трети страни. Изпращайки ни текста си за участие в конкурса, вие изрично се съгласявате да бъде публикуван на интернет сайта planinar.org и неговата facebook група.
3. Текстът трябва да бъде дълъг поне 500 думи и да не е публикуван до сега в други интернет сайтове. Проверяваме 🙂
4. Снимките не са задължителни, но биха помогнали за по-добрия ви резултат.

За да се запишете за участие, трябва да ни изпратите пътеписа си до 20:00 ч. на 01 март 2015 г. Победителят в конкурса ще се определи на базата на общия брой харесвания, споделяния и коментари, които ще събере във facebook пътеписа ви до приключване на крайния срок. Затова колкото по-рано ни изпратите пътеписа си, толкова повече време ще имате за да събирате гласове. Колко гласа сте събрали до момента (както вие, така и вашите конкуренти) можете да видите в реално време от брояча под всяка публикация, както е показно на примера по-долу (цифрата оградена в червения правоъгълник).

facebook

И сега най-приятната част. Онзи от вас, чийто текст събере най-много гласове ще получи и наградата ни – книгата Водопадите в България.

пътепис

ИЗПРАТИ НИ ПЪТЕПИС ЗА КОНКУРСА ТУК

Списък на участващите в конкурса пътеписи:
Е-3: Път към Любовта от арх. Веселин Н. Веселинов, 22/01/2015
Пътепис на Александра Димитрова, 22/01/2015
Сред природата на Карловския балкан, Юрий Стоянов, 28/01/2015
Приключенска екскурзия – язовир Белмекен от Иван Гергов, 01/02/2015
Към корените от Паолина Константинова Стойчева-Пидакева, 01/02/2015
Кратка разходка в Родопите от Беатрис Бойкова, 07/02/2015

Успех на всички планинари!

Зареждане на …