cabin-in-the-woods-clipart-Mountain-Cabin

След като получихме над 900 валидни вота в първия кръг на нашия конкурс за най-добра хижа в България, за които сме ви искрено признателни, дойде времето на отличим десетте от тях, които събраха най-много гласове от своите поддръжници. Ето кои хижи достигнаха до втората и последна фаза на конкурса, подредени по азбучен ред – Амбарица, Дерменка, Ехо, Заврачица, Иван Вазов, Мазалат, Македония, Рай, Тъжа, Яворов.

Как ще протече конкурсът от тук нататък?
Всеки един от вас ще може да оцени по веднъж любимата си хижа до 19 юни 2015 г. включително. Може да гласувате само за една, две, три или дори за всички хижи по ваше желание. Гласуването става, като оцените хижата по следните 5 критерия с оценки от слаб 2 до отличен 6:

  • гледки и близки забележителности;
  • инфраструктура, условия за настаняване и поддръжка;
  • храна и напитки;
  • отношение на хижарите;
  • цени.

Хижата, която събере най-висока средна оценка от всички получени оценки по петте критерия ще може да се окичи със званието Най-добра хижа на България за 2015 г. и със специалната ни табелка, с която да удостоверява това пред своите бъдещи посетители.

В случай, че има повече от една хижа с една и съща средна оценка, по-високо ще бъде класирана онази от тях, която е събрала повече гласове. Молим ви да бъдете откровени и обективни в оценките си. Ще бъдат анулирани гласове на потребители, които са оценили една хижа само с оценки отличен и всички останали със слаб.

РЕДАКЦИЯ 20 ЮНИ 2015
Конкурсът приключи. Вижте крайното класиране тук.