Интернет сайтове за хижи и заслони

С работата си по сайта, ние в Planinar.org се опитваме да помагаме, доколкото ни стигат силите, не само на тези, които си почиват, но и на онези, които работят в сферата на българските планини.

Всеки от нас знае, колко е неприятно, когато търси информация за една хижа, а няма къде да я намери. Затова решихме, да подадем ръка на всички онези хижи, които нямат собствен интернет сайт, както бюджет или сили да го създадат сами. Би било полезно от една страна за самите съдържатели на хижи, които ще могат да рекламират своето място в планината, а от друга страна туристите ще имат достъп до актуална информация за състоянието и условията на хижата от нейния първоизточник.

Добрата новина е, че сега има варианти, при които на хижарите няма да се наложи да платят дори нито лев в брой, за да се сдобият със сайт в интернет пространството. Предлагаме ви това да свършим ние от Planinar.org. В зависимост от нуждите и възможностите ви предлагаме пет различни варианта, като при първите три не се налага да заплащате нищо, а в замяна на нашите усилия ще се радваме да ви погостуваме.

Сравнение между различните пакети и това, което включват те можете да видите от таблицата по-долу. Плановете съвсем условно носят имената на планини и не са обвързани по никакъв начин с фактическото местоположение на хижата.

Осогово
6 нощувки
Интернет сайт
Поръчай
Витоша
10 нощувки
Интернет сайт
Социални мрежи
Изработка на лого
Поръчай
Стара планина
15 нощувки
Интернет сайт
Социални мрежи
Изработка на лого
Снимки на хижата
Поръчай
Пирин
400 лв.
Интернет сайт
Социални мрежи
Изработка на лого
Снимки на хижата
Уникален домейн
Уникален e-mail адрес
Собствен хостинг
Поръчай
Рила
600 лв.
Интернет сайт
Социални мрежи
Изработка на лого
Снимки на хижата
Уникален домейн
Уникален e-mail адрес
Собствен хостинг
1 г. поддръжка
Поръчай

Какво включва всяка от опциите

Интернет сайт

Сайтът се изработва на система wordpress и включва следните подстраници – За хижата, Цени, Галерия, Местоположение и Контакти. Ще имате възможност да публикувате новини, свързани с хижата, като ще ви дадем подробни инструкции, как става това. Текстовата част и снимките, които ще бъдат поместени на сайта се предоставят от вас.

Социални мрежи

Ще регистрираме ваши профили/страници в социалните мрежи – Facebook, Twitter и Google+. Ще въведем информация за вашата хижа в Google maps и Foursquare.

Изработка на лого

Разработване на файл с уникално лого на хижата, което можете да използвате, както в интернет така и върху сгради, автомобили, на менюта и т.н.

Снимки на хижата

Общо десет професионални снимки на хижата – интериор и отвън.

Уникален домейн

Сайтът ви ще бъде достъпен на собствен интернет адрес, който вие изберете от типа imetonahijata.com. Внимание, в цената е включено запазването на домейна (името на сайта) за една година. След това се заплащат допълнителни такси на доставчика, според периода. При предходните планове адресът на сайта е със структура imetonahijata.planinar.org.

Уникален e-mail адрес

Създаване на електронна пощенска кутия с адрес от вида office@imetonahijata.com. Обемът на пощата е до 250 MB. При предходните планове се използват интернет адреси и пространство за пощенски кутии, предоставени от интернет доставчици на тази услуга, като gmail, abv и др., които са безплатни.

Собствен хостинг

Хостингът е файлово пространство, на което е инсталиран сайтът ви, заедно с всички файлове, от които се ползва той за да функционира. Внимание, в цената е включена стойността на собствен хостинг за една година. След това се заплащат допълнителни такси на доставчик на услуга, според периода. При предходните планове, за целта се използва хостинг на planinar.org, до който няма да имате достъп, но и за който не заплащате нищо.

1 г. поддръжка

Интернет сайтовете са обект на непрекъснати атаки от хакери, чрез вируси, спам или просто с много на брой едновременни заявки, които блокират нормалната му работа. За срок от една година ще поддържаме сайта ви, като извършваме регулярни ъпдейти, правим оптимизации и други мерки, които да гарантират, че той ще работи така, както се очаква от него.

Първите три плана, които се заплащат в натура, включват само и единствено стойността нощувката. Периодът за ползване на услугата ще договорим, така че да е удобно за двете страни. Цена от 6 нощувки означава, както 1 човек да преспи 6 пъти, така и 2 души да останат за 3 вечери и всякакви други подобни комбинации. Не е задължително целият престой да е само при едно посещение.

При всякакви въпроси, свързани с предложението за изработване на интернет сайтове на хижи, включително сроковете за изработване, можете да се обръщате към:

Радослав Зарков
Телефон 0878 444 216
e-mail radoslav@planinar.org
skype radoslav.zarkov
Лично съобщение на facebook страницата на Български планинар

Коментари