Иновативен продукт за екстремни планинари

Публикувано от
Зареждане на …
Обичаш ли планината и екстремните приключения? А подготвен ли си за всички възможни ситуации и време там? Ако искаш да си 100% сигурен, че нищо не може да те изненада, то нашия иновативен продукт-парка е правилния избор за теб.

Какво представлява?

Иновативният продукт представлява връхна дреха ( парка ) унисекс предназначено за планински туризъм в екстремни условия или за работно облекло на работници в планински труднодостъпни местности. Продуктът е изработен от абсолютно непромокаем плат и дебела вата, която осигурява надеждна защита на ползващия от дъжд, студ и вятър. При необходимост парката може да се конвертира в спален чувал, също изработен от непромокаем плат, който може да осигури нощуване на открито.

Снабдена е с удобна качулка, предпазваща главата от външни влияния. В парката е вграден соларен панел с акумулатор, който осигурява непрекъснато зареждане на мобилен телефон, таблет или лаптоп.

На гърба й има светлоотразителни ленти, които при необходимост биха улеснили локализирането на човека, ползващ този продукт. Теглото на парката е около 2 кг, което е напълно нормата за този вид облекла, и осигурява по-скоро комфорт, отколкото трудности при ползването му.

Какво го отличава?

Светлоотразителни ленти
На гърба на парката има светлоотразителни ленти, които при необходимост биха улеснили локализирането на човека, ползващ този продукт. Соларен панел В парката е вграден соларен панел с акумулатор, който осигурява непрекъснато зареждане на мобилен телефон, таблет или лаптоп.

Спален чувал
При необходимост парката може да се конвертира в спален чувал, също изработен от непромокаем плат, който може да осигури нощуване на открито.

Наслади се на разходката в планината без излишни притеснения! Бъди подготвен! Виж повече за продукта и как да го поръчаш ТУК.

Зареждане на …