Имаш ли снимки на хижи?

Публикувано от
Зареждане на …

снимки на хижи

Знаем, че обичаш да обикаляш планините надлъж и нашир. Знаем и че правиш страхотни снимки на хижите и заслоните, които посещаваш. Затова се обръщаме към теб с една молба.

Работим по проект (за сега само скришом), който да събере на едно място информацията за всички хижи и заслони в България (на този етап). Трудна задача, която не е по силите ни да реализираме сами. За сега все още избистряме точната концепция и изкусуряваме детайлите.

В тази връзка искаме да те питаме дали би ни услужил със снимки на хижи, които си посетил, за да ги ползваме? Безвъзмездно, но пък и без пък корист. Би било супер от твоя страна ако можеш да ни пратиш кадри отвън, пък и отвътре, за да се види какви са условията.

Ако решиш да се включиш, приеми искрените ни благодарности и ни прати снимките си на radoslav@planinar.org, като ни пишеш коя е хижата и евентуално планината. И за да не е всичко съвсем на аванта, на един от вас (избран на случаен принцип на 15 септември) ще подарим едни слънчеви очила Dragomir Flight, предоставени ни от mikmagazin.com.

А когато сме готови със сигурност ще разберат всички 🙂

Зареждане на …