Време е за селфи

Публикувано от
Зареждане на …

селфи

Както може би сте прочели, преди няколко дни с приятели отскочихме до връх Равно буче, където сложихме нова информационна табела, която да показвай кой всъщност е първенецът на Понор планина. Направихме си хубава разходка и се израдвахме на много красиви гледки. Фотобанката след похода надминава няколко гигабайта и ако имахме повече време вероятно още щяхме да щракаме там.

Замислихме се, че може би е твърде егоистично само ние да си прекарваме добре на това място и решихме да го споделим с вас под формата на малка „провокация“. Предизвикваме ви да си направите селфи с новата табела на Равно буче. Защо ли? Хем е модерно, хем ще се насладите на красотите на местност, която вероятно без повод не бихте посетили, а не на последно място ще има и благинки за вас.

ВСЕКИ, който ни изпрати своя селфи снимка (подобна на тази с юнаците по-горе 🙂 ) заедно с табелата до 07 април 2017 г. включително, ще получи купон, с който ще може да си свали (в pdf формат) книгата на Димитър Петров 17 маршрута с 25% отстъпка. Един късметлия пък ще се сдобие с книгата на Момчил Цветанов Българските планини (в хартиен формат).

Нужно е само да отидете до връх Равно буче в Понор планина, където да си направите селфи снимка (така, че да се вижда и табелата) и после да ни я изпратите на e-mail radoslav@planinar.org. Ще публикуваме тук галерия с всички снимки, които получим. След като сме се уверили, че някоя фотошоп нинджа не се опитва да ни метне с фотоколаж 😉 Координатите на върха са 43.08692 с.ш., 23.1654 и.д. и до него се достига сравнително лесно от прохода Петрохан или село Бракьовци.

Е, ако сте се чудили какво да правите през уикенда – ето ви идея.

Жокер: Ето един от възможните начини да стигнете до върха.

профил Равно буче

Зареждане на …